Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmattad och sliten

Jag förstår inte varför
Det ska vara så svårt att sova
Varför kan jag bara inte blunda
Och följa dit drömmen tar mig?
Jag börjar bli trött
Utmattad, sliten

Brist på sömn
Har gjort att jag inte kan äta normalt
Jag vill få ett slut på den onda cirkeln
Innan det har gått för långt
Någonstans inom har jag en känsla
Det har redan gått för långt
Rädslan

En läkare sa en gång
Jag tror att du omedvetet skadar dig
Inte för att få uppmärksamhet
Utan för att det är något du alltid gjort
Är det något jag gör nu?
Omedvetet skadar mig
Fastän jag vet om det?

Jag har en beroendesjukdom
Men det är inte endast alkohol
Som varit ett problem
Även rakbladet har tagit stor del
Eller rättare sagt blodet
Det är inte så längre
Jag har varit fri från båda
I många månader
Årslånga månader

Jag börjar må bättre
Människan skrämmer mig inte lika mycket
Att möta människor är inte lika svårt längre

Men

Att stå i en kö
Är något som fortfarande känns som omöjligt
Att möta många människor på samma gång
Får mig att vilja skrika i panik
Ska det vara så här svårt?


Att leva




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-03-19 11:52



Bookmark and Share


    vardagsbrus
den är så ärlig igenkännande och mmh. sparar den som bokmärke. guldstjärna till dig.
2010-11-24

    deb8
Ja du tjejen livet kan nog vara så svårt i perioder. Det där med sömn är konstigt. Läste i en bok att det ofta handlar om att man ine vågar gå och lägga sig ens, för att man fasar för nattens märker dvs, sina egna känslor som kommer upp då.
Andra vill inte missa livet och finner aldrig tid att sova...för andra blir det bara ett ekorrhjul som går i baklås.
I boken står att man ska våga lita på sömnen för den sköter sig alldeles av sig själv och vill inte bli störd av vår stress eller vårt kaos.
Meditation kan hjälpa en att sova och gå ner i varv.
Hoppas du hittar ett lugn nånstans.
2008-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar att jag kunde göra något för dig.
Det verkar vara en fasansfull ångest som plågar dig.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon