Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amir


Jag tänkte mig
Att jag gick ner till honom
Och berättade om en dröm jag haft
Om en dammig gata, luften dallrande av hetta
Röd jord
Och han, yngre
Utan de bördor han bär idag.




Fri vers av meeeww
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww