Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

King Lear


Efter Shakespeares blodiga avslut
Reste sig alla mördade och hädangångna från scengolvet
Reste sig, bugade och gick




Fri vers av meeeww
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 12:05



Bookmark and Share


    papillon
Det är ett dilemma - man vill ju inte vara för död för applåderna...
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww