Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chakana



idag lagade jag lunch för att ha en ursäkt att dricka vin

kyckling och ris.
Och ett glas, handblåst med små bubblor och defekter

Jag har städat också
Ställt allt på rätt plats




Fri vers av meeeww
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 12:07



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Underbart! Någon slags fängslande frihet=)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww