Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyheterna 22.00



Maktens stora män
Handslag
Till efterrätt bjuds 14 åringar




Fri vers av meeeww
Läst 402 gånger
Publicerad 2008-03-19 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jo, det känner vi ju till även från svensk fosterjord. Tyvärr.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww