Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten till måndag morgon, 23.45



att

släppa tiden fri



att
växa in i nattens skal. att bara


låta sig




Fri vers av anakin
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anakin