Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kram på er mina nya \"hjärtevänner\"


Jag köpte mig ett hjärta idag

Gränsen för texter är långt bort
men ytterligare mail jag nu kan få
Spelar ingen roll om långt eller kort
Värmer mycket, får tiden på jobbet att gå

Snart är även detta pass till ända
Tar tåget hem när dagen är slut
Vad där hemma än må hända
jag om en timme till skylan ska ut

Nu börjar rimmen så tryta
Troligen kallt och blåsigt ikväll
Tveksamt om jag joggingskorta ska knyta
Finns ju alltid något på TV, väl?

Åter till hjärtat jag ett år ska låna
Jag känner mig mer som en av Er
Nu besök och läslogg jag kan spåna
Men nu jag \"nöda\" inte orkar mer


Jag kramar även om inget hjärta på sidan du har
Var inte så länge sen jag i din sits var

Kram




Fri vers av MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Läst 511 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-03-19 15:07



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Väldigt fin... och skir.
Mmm

Fridens

//Mjao
2009-05-20

    Lindizz
Fint skrivet.
2008-03-30

  Maria Zena Viklund
vackert o fint skrivet, applåd!
2008-03-30

    ej medlem längre
Vackert och ömt skrivet, med innerlighet, bra!
2008-03-28

  Last Word Spoken
Så fint,
välkommen :))
2008-03-21

  Leva Livet
Bra att inte vara hjärtlös på Poeter! Men lite beroendeframkallande, eller hur?
2008-03-19

    Nattviol
rätta takter!
då får vi läsa mer
av dig.. och låta röda
hjärtan flöda över sidan!!

kram
2008-03-19

  Emilia Mattsson
Fiiiint :)
2008-03-19

  Lyckohäxan Enediel
*ler* Hjärtan är hjärtans bra att ha...i synnerhet om man drabbas av skrivklåda eller nyfikenhet :)
2008-03-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt enkelt underbar och varm...och dig läser jag gärna mer av..
Kram after work/B
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

MinAndeNavigerarGenomEvigheten
MinAndeNavigerarGenomEvigheten