Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet

frihetslängtan

efter trygghets behov

lockar mig att våga

ta ett steg ut

i ovissheten




Fri vers av Nasrin
Läst 631 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-19 17:15



Bookmark and Share


  Bellé
Få ord kan ha en sådan enorm beröring , fint skrivet !
2009-03-23

  Domino
väldigt bra skrivet...
2008-09-28

  aol
härligt vågat allting vunnet så bra tre rosor från mig
2008-08-11

  Gunnel André VIP
Oj, den gick rakt in!
2008-08-05

  Quasimodo
Fint för att våga släppa taget och låta det bli !!
2008-05-26

  Kristina Wallbing
Ja, vår frihetslängtan kan ge oss mod till mycket som vi inte trodde att vi kunde!
(visst är det \"lockar\"?)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin