Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något av det vackraste jag har hört.....kanske det allra vackraste förresten. Kompositören heter Adams




Adagio på G-sträng

 

Musik
all musik

påminner mig
om min älskade

fast ingen kan
spela som han gjorde

och av en slump råkar jag
få höra Adams adagio on g-string

och om något sätter sig under mitt
skinn och ger mig knottror utanpå huden

så är det


ADAGIO ON G-STRING




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-03-19 21:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härligt- så länge du kan ta emot musik så lever du har någon sagt!
2008-03-21

  LassO
Den där var riktigt kul.... ;=) mitt i allvaret...
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP