Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det såhär, musik, plötsliga inspirationsryck, och det jag skriver blir precis tvärtom mot vad jag känner egentligen.


Jag går också sönder, ser du det?

Ibland undrar jag om du vet
hur mycket du betyder för mig.
Jag undrar om du ser
spår av tårar längsmed mina kinder
varje morgon då vi träffas
utanför klassrum 18.

Du borde se dem,
du borde förstå att jag gråter för dig.
Jag är ingen bra skådespelerska,
och du känner mig så bra.
Så säger du i alla fall,
och jag tycker om dig alldeles för mycket
för att kunna ifrågasätta dig.
Men ibland undrar jag.

Låter du dig luras av mitt leende,
det som döljer lika mycket som ditt?
Jag vet att du går sönder inombords.
Jag försöker bära dig,
men vi går genom kvicksand,
och sjunker djupare ner för varje steg.

Jag går också sönder, ser du det?
Jag vill så gärna att du ska se,
att du ska förstå.
Det är inte ditt fel,
men jag orkar inte hur länge som helst,
jag faller isär lika mycket som dig.

Jag vet inte om jag håller länge till,
eller om det går att hindra.
Vi kanske är för trasiga, du och jag,
men det heter ju att minus och minus blir plus.
Vi kanske klarar det tillsammans.
Vi kan falla genom kvicksanden,
sida vid sida, hand i hand.

Jag vet inte vad som finns där under,
men jag hoppas att det kommer att bli bra.




Fri vers av Felzu
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 21:50



Bookmark and Share


  RutigKjol
Men vad är detta, den här har inte jag läst!
UNDERBAR, var den.
Du säger ibland att jag har magi i mina dikter... Det är just det du har här. Jättevacker (see, du kan både skriva dikter och noveller!), \"Vi kanske är för trasiga, du och jag,
men det heter ju att minus och minus blir plus.\"...
Dom där raderna kommer fastna i mitt huvud känner jag ^^
Du skriver fantastiskt. Kram, ha det bra<3
2008-04-20

    beatnikhjärta
Åh. Jag gillar det. Det är sådär tankfullt, sorgligt och vackert smärtsamt. Jag älskar titeln, och allmänt just det där uttrycket. \"Jag går också sönder, ser du det?\". Jag gillar den här texten, Felle. Den träffar mig, orden är väldigt precis och väldigt använda precis vid rätt tillfälle. Kram på dig! <3
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Felzu
Felzu