Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gudomliga ingivelser




vi är allt som inte är sanning
mellan raderna ryms vi
osynliga för den oaktsamma läsaren

mellan raderna finns stjärterum
där får vi vara
onödiga, oändliga grånyanser
ideer för tanken att tangera
bara flyktiga försök
inte mer

vi är större än så
ogreppbara, hala
blinkar du är vi borta

för alltid




Fri vers av pladask
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pladask