Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan även kallas P.S


busshållplatsmagi

(hur kallt det än är
så är vi ändå kalla
tillsammans)

och om jag var en
brevbärare skulle
jag varje morgon
lägga ett extra kilo
kärlek i din låda.
för jag vill inte att
du ska tveka på
dig själv. om du
bara visste vilka
tomrum du fyller
ut i mitt liv. och
tillsist vill jag bara
tillägga:

hur många poäng det än skiljer,
så är det alltid du som är den UNDERBARA!




Övriga genrer av flumm
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 22:50



Bookmark and Share


    vemod
busshållplatsmagi ;)

åh alma, hela jag ryser!
du är så himla bra på att fånga känslor, tack, tack, tack!!!!



pussar i massor
till dig jag skulle dö utan!

\"bokmärkt\"
2008-03-21

  Elaine.S VIP
Så fint ...\"ett extra kilo kärlek\"
\"för jag vill inte att du ska tveka på dig själv\"
Rent, ärligt och vackert........
2008-03-19

  schackrutig
jättefint!

och jag älskar titeln.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

flumm