Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad Påsk till alla poeter!


Gol Tuppen - haiku

Ett ägg - en höna?
fråga vad som kommer först

att önska Glad Påsk!




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 06:59

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Det är så sant - skall man uppmärksamma gamla seder och bruk så får man nog blunda med det vetenskapliga ögat;-) Tack för bidraget till den allmänna upplysningen;-)
2008-03-20

  Björn Nilsson VIP
Tack detsamma! Jo, för att svara på diktens fråga, den fågelintresserade skulle givetvis påpeka att fåglarna stammar från äggläggande ödlor - och därmed är frågan \"vem kom först, hönan eller ägget?\" löst! Men ingen av dem framför ju några önskningar med anknytning till kyrkoårets helger antar jag.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP