Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varav hjärtat är fullt talar munnen, är ett gammalt talesätt. På oss poeter stämmer det ju bra....




Fyllda hjärtan

Här bland er
bland oss
lyser

överfulla

hjärtan

Allt kommer
inifrån som
gåvor

till

varandra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 07:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja så sant- att öppna poeter.se är alltid julafton
2008-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Det var Jesus som myntade det talesättet.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP