Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröttheten har nästan knäckt mig. Nu får jag hitta något annat sätt.....


Nä nu

trött

att

vara

trött

så nu
gör
jag

SLUT

tar kommandot
och
letar fram
fjärrkontrollen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 08:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag önskar dig allt gott i denna föresats!
2008-03-21

  Michaela Dutius
Härligt obstinat på ett underbart sätt
2008-03-21

  jardan
Lycka till med annan kanal Ulla !
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP