Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och tystnaden i all vår nakenhet en sensommarkväll.


Förnimmelse

Lent som silke
vattnet mot min nakna hud

Ljuder som av glas
när min kropp banar väg
genom vatten,

följt av luftbubblors knastrande
i ljuset av solnedgången




Fri vers av Nära
Läst 754 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-03-20 10:11



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Oj mkt vackert
2014-12-28

  Arowana
Det här är bra. Skirt som tunnaste papper mot läpparna.
2009-01-30

    Issand. VIP
skarpt och fint
2008-03-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Nära!

En fullpoängare, fina metaforer som jag gillar! Bra! tycker vännen Fredrik
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära