Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cbnkladsghf389 tror du de är uppriktiga ? agnes cecilia skulle bytt nytt och sytt-för att ha för-medl-att. att. ja bara att.


dream lesson one


Den tredje natten

the third


golvet böjer sig som ett valv mellan våra händer

världen = projektion
extacy. något mentalt

schackrutor
metallringar

tillsammans, bedövade av våra sinnen
mjukas våra lemmar och muskler och vi flyter ut

över golvet


och allt jag någonsin ätit kommer åter som bilder

det vi hade i våra händer som vi
trodde var lent visade sig vara kvicksilver, något fult
en ständig industri av metalliska upprepningar
på löpande band:
upprepningar
upprepningar
upprepningar
upp
retningar


machine gun
skotthål i lugnorna
man kan sticka fingrarna rakt igenom
känna andra sidan

feel the feet take off from the ground
a llevarle al infierno

för att flyga svarta drakar under brinnande himmel
no, look closer.. there is nothing
no fire no burning kites
vad är mest verkligt; bilden av dig sovande i sängen
eller den verklighet du drömmer ihop i ditt huvud
i vilken verklighet finns D U


i konstnärens öga
reser sig de vita kaninerna mot skärmen
the pink screen
utan att veta varför
kan folk sluta skriva sina jävla memoarer överallt?



när vi har blivit helt akustiska
en resonans som ringer ut över en om scen
utan efterföljande aplåder
när allt stannar av

and the curtain falls





då är det bara du och jag kvar
med hjärtan som pumpar bly mot en självorsakad poetry

jag vill bygga hängbroar och skriva brev med bara noter
men

den tredje natten går

allt


i

kras




Fri vers av Nemona
Läst 529 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-20 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona