Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min bästa vän , min värsta fiende

Idag har jag sett min värsta fiende

Sparkad på när man redan ligger
Nästan som om det vore som om man om stryk tigger

Ibland ett nedbrutet sinne
Total glömska utan minne

Ibland utkämpas en fajt i kroppens inre mitt
vems är felet?bara ditt

Psykiskt och fysiskt svag i vissa stunder få
ibland är man tillåten att illa må

Du kan även ta mig till höjder jag aldrig kunnat tro,
du kan få mig att simma och över djupa vatten ro

Men du kan också sänka mig med vikter till havets svarta grund
du kan få mig att jamföra mig med alla skyltfönster och få mig att känna mig ful och rund

Idag har jag sett min värsta fiende

men idag är ingen ovanlig dag

min värsta fiende ser jag varje dag , varje gång jag tittar mig själv i spegeln..

men det gör inget för varje gång jag tittar mig själv i spegeln ser jag inte bara min värsta fiende utan även min bästa vän








Fri vers av ~maria~
Läst 682 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-20 17:36



Bookmark and Share


  To
Riktigt bra. Särskillt slutet. Jag vill instämma. En av mina värsta fiender är jag och en av mina bästa vänner är också jag eftersom tanken har sin kraft och det är jag som bäst kan påverka hur jag ska tänka, se på saker och handla....
2008-04-26

    Mickey Blue Eyes
Ha dina vänner nära men dina fiender ännu närmare.. :D
Det är skönt att lyckas vara vän med sig själv iaf!
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Håller med dig till 100%.
Väldigt väl formulerat.

I dag har jag sett en fiende
Jag kände hans anletsdrag
Jag sett honom många gånger förr
Den fienden, det är jag
2008-03-20

  mollypop
jag kan inte göra annat än att hålla med
och säga
väldigt bra beskrivet.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

~maria~