Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crash


Jag skär halsen av flaskan
medan törsten väntar

flaskans skärvor lockar
till nyfikenhet

blodet

ett fruktigt rödvin

välbehag

törsten är släckt
ljuset för alltid




Fri vers av Spoon-Janne
Läst 940 gånger
Publicerad 2005-06-12 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt språkbruk, bra!
2006-10-28

  swimsus@gmail.com
"Skär halsen av flaskan"*skratt* shit va bra!
2005-06-12

  Morvern
bra
2005-06-11

  aftermath
!
2005-06-11

  aftermath
."ljuset för alltid"..
slutet slår emot mig som en känslomässig ångvält.
ruggigt naket!!
2005-06-11

    sphinx
Yes ! Hur bra som helst! Kanon!
2005-06-11

  Hans w-art Westlund VIP
kom att tänka på jesu blod... intressant och spännande text. sparar den som favorit.
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne