Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miljöförstöring


Moder Jords väckarklocka

Tack Moder  Jord
för allt vackert
du ger oss
säsong efter säsong
år efter år



Trots vårt
skövlande
förgiftande
av din kropp



är du så
förlåtande
mot oss hänsynslösa
skändande människor



Inte konstigt att Du
försöker få oss att
vakna, tänka efter

- Vad är det som händer
med vår planet?


 




Fri vers av Nic
Läst 210 gånger
Publicerad 2005-06-10 20:48



Bookmark and Share


    Agnieszka
verkligen tankeväckande.
(verkligen förlåt)
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic