Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om månaden, inte planeten?


Mars

Om inte mars hade funnits
hade jag ej suttit här och diktat
För då hade jag ej fötts
och ej heller tillhört denna stat

För hade inte mars funnits
hade ej heller morfar fötts
Då hade inte min mor
kunnat hitta far

För om blott en person av två
vandrar på denna jord
kan dessa två inte bli tre




Övriga genrer av Jobo
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo