Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gamla, du fria


\"Jag skulle hängt mig själv om jag bara hittat repet\" skrattade den gamle mannen och skjöt ut hjärnan på golvet.




Övriga genrer av Angel_of_Death
Läst 454 gånger
Publicerad 2008-03-20 22:34



Bookmark and Share


  Nicklasb
det hade ju onekligen blivit lättare att städa då!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death