Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmmmm


Läppar som knappt
rör vid varandra
bara snuddar
.....
en aning


Blickar som fullständigt
omfamnar
fyllda av
.......
hänförelse




Fri vers av Nic
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-06-10 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic