Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konkret tänkande människor missar ofta bakomliggande budskap, vilket givetvis kan bli väldigt avgörande för innehållets tolkning. Eller inte tolkning. Läsa mellan raderna kanske är en konst som de flesta poeter behärskar?




Människors budskap

 

Människors budskap

skrivs ofta med osynligt

bläck ~ mellan rader




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-21 10:25



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
När begåvat skrivande möter begåvat sökande uppstår fynd mellan raderna; ofta utan att skribenten planterat den medvetet...
Applåd, förstås!
2008-03-22

  Michaela Dutius
En stor sanning i få ord
2008-03-22

  * Ammi *
ja det gäller bara att kunna tyda dem. Kram
2008-03-21

  anits VIP
Ja så rätt du har
2008-03-21

    Scribble
så sant! men oftast känns budskapet ändå!/S
2008-03-21

  Bibbi VIP
Ja, så är det.
2008-03-21

  Michaela Dutius
så mitt i prick Ulla- det egentliga budskapet gömmer sig bland orden
2008-03-21

  Rachel Roth
sannerligen så
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP