Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitel 1

Rebbecca vaknar av ett jamande. Hon sätter sig upp i sängen. Där står en stor svart katt.
-God kväll, säger katten.
-Mamma! skriker Rebecca. En... en tal.. alande ka..katt.
Mamma och pappa rusar in i rummet.
-Men gumman det är ju ingen katt här, säger pappa.
-Jo där! säger Rebecca och pekar mot katten.
Hon vänder sig om mot sina föräldrar igen.
-Drét är ingen katt där, säger mamma lugnt.
-Joo... säger Rebecca men när hon vänder sig mot katten är den borta.




Prosa (Novell) av Röd ros
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röd ros