Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantiskt regn

Din fukt
mellan andetagen och himlen
jag rörde det mjuka våta
och himlen öppnade sig

Dropparna som trängdes
genom hud under ord
doften av det våta
en svulst vi åt av

I ett landskap av linjer
dansade jag regnet
tiden rann mellan våra ögon
och för ett ögonblick,

såg vi bortom oss själva




Fri vers av Herr Ångest
Läst 902 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-03-21 13:33



Bookmark and Share


  Gigi
Helt fantastisk, denna!
2011-02-21

  SATHURA
Vackert:)!
2010-04-25

  Novemberblomman
Vad vacker!
2009-12-29

  Hans Christian
Konstruktiv kritik :o) Den e för jävligt bra! Slutet Wow.
2009-01-22

    Miss Bea
Mycket vackert och det räcker bra så.

Varmt
Miss Bea
2008-08-25

  Lsk
Önskar jag skrev den eller nej


Begåvat
2008-03-23

  vetlandaslyna
det här är magi. dina uttryck är så otroligt vackra och välskrivna att man nästan kräks upp sin avundsjuka. eller kanske beundran. din text är så levande att den kan odla egna lungor! du målar upp så ömma, kärleksfulla bilder så hela jag blir förälskad. bokmärker förstås.
2008-03-22

  devilsangel
Verkligen snyggt skriven!
2008-03-22

  Limestoned
bra rubrik, bättre namn, bäst dikt!
2008-03-22

    Melona
suckar...
2008-03-22

    cajseen
den här texten lyckades du verkligen genomsyra av känslor!
du fick fram budskapet.

mjuk& sensuell. jättefin!
2008-03-21

  karenina VIP
mjukskriven, låter en verkligen få känna känslan av det där romantiska regnet.
2008-03-21

  mare VIP
..dropparna som trängdes genom hud och ord...vilket romantiskt regn.....
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest