Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mår jag bättre nu när jag vet vad jag saknar, tro? Det känns som en paradox, men är faktiskt sant.....


Saknas

 

det stack till i mig

paret som gick förbi mig

sådär tätt ni vet

mitt hjärta ropar

efter förtroligheten

den saknar jag mest




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 21:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja förtroligheten förstår jag att du saknar- den är ju kittet så att säga.
Din text ropar sorg....
2008-03-22

  * Ammi *
förstår dig så väl. du har ändå så många fina minnen kvar, kanske en klen tröst men ... ja, vad ska jag säga, kanske behövs inga ord ..
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP