Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Var är tiden liden
Smiden
Av en smed
Som red mig trött
I nattmaror
Som varit
Långa
Outhärdligt många

Trånga
Mina tankegångar
Krystar trycker nystar
Tankespår och trådar
Bådar inget gott
Förstått
Att livet når sitt slut
Tillslut slår knut på alla
Röda trådar
Orkar inte mer
Blott ler och ser
Att ingenting finns kvar att ge….




Fri vers av Marita Persson
Läst 646 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 07:36



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Detta var något nytt, beundrar dina finter!
2008-04-13

    © Birgitta Wäppling VIP
En text som böljar fram.
(Men nog finns något kvar att ge, tror jag.)
2008-03-29

  Michaela Dutius
Härligt svepande -liksom böljar fram
2008-03-22

    JJ VIP
Jag tror nog du har mer att ge, gillar den lite konsekvent guppande rytmen i dikten! Diktens summa, jo tiden försvinner sakta och ibland inte nog fort, vägen är emellanåt svår, men det är den väg vi har! Applåd! Mvh. JJ.
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Resignation.
Som en servitör sade: \"När det blir som stressigast tänker jag att nu kan det inte bli värre.\"
Så blev han lugn.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson