Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag på bussen på väg till Romme. .. den är till ett skolarbete i Svenska :P kommentera gärna ;)


Tankar om kärlek

En kärlek till en person kan va som solen
varm och ljus
En kärlek till en person kan va som månen
kall och mörk
En kärlek kan vara himlen
En kärlek kan vara jorden
Varma vindar i ens hjärta
gåshud på ens kropp
Obesvarad kärlek
det som gör mest ont
Stark och svag
Förälskelse och kär
Kärlek behöver inte vara lätt och betyda lycka
Kärlek är en känsla
med mage eller huvud
Kärlek kan drabba alla
liten som stor
Finns inget bot
Kärlek är bara nått som kommer till oss
Rosor kan ges som en gåva
som en kärleksgåva
svaret kan vara samma känsla
men också inte
Kärlek kan nästan aldrig styras
men kärlek kan styra
Den kan vara dålig
Den kan vara bra
Kärlekens tecken tycker jag är hjärtat
ett rosenrött hjärta
Kärlek är en tanke
om liv och hopp




Fri vers av Mikaela
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 14:55



Bookmark and Share


  Jamal Jazgi
Fantastiskt gumman beskrivning om kärlek
jag känner igen det
2008-03-25

  Michaela Dutius
\"Kärlek är en tanke
om liv och hopp\"

starkt uttryck- och mycket sant.
i sin helhet en vacker dikt!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela