Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för det finns så många ord som jag aldrig tänker säga och så mycket jag bara vet att du aldrig skull

men jag
går
sönder


när du rör
vid mig




Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 564 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-22 18:40



Bookmark and Share


  bortanu
herregud. ja. ja - precis. jag önskar att jag hade skrivit det här!
2009-01-12

    inmeddiginålsögatkamel
bokmärkt
2008-04-15

    lillapoeten
alltså du är löjligt duktig.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson