Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte


Jag vet inte hur du ser ut när du skrattar och ler
eller hur du sitter när du tror ingen ser


Jag vet inte om dina djupaste hemligheter
eller hur dina ögon ter sig när du tigger om mer


Jag vet inte hur du gör när du städar
eller hur du fram på vägen vandrar


Jag vet inte vad som får dig genuint glad
eller hur dina framtidsplaner ser ut


Jag vet inte hur du får mig så knäsvag
eller hur dina kyssar smakar


Jag vet bara att du fått fäste hos mig
och att jag hoppas på att en dag få möta dig




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena