Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man bara tillåter sig att känna

 

alla känslor som passerar en förbi genom livet

 

det är dom som gör oss starka

 

klart dom gör ont ibland

 

sliter tag i en och ruskar om hela tillvaron

 

Men när processen väl är klar

och man har gått igenom den

 

istället för att fly iväg

 

Så kommer man ur det med

en nyfunnen styrka




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-04-06 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena