Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klagomål

ytlighetens tid är här för att stanna:
aldrig förr har jag nog bekymat så mycket
över mitt utseende

utåt sett är jag en lojal och miljömedveten
person som vill allas bästa,
på insidan växer behoven sig allt större

hade jag bara haft mer pengar skulle jag köpa
mer puder
fler skor att ställa i garderoben
dyrare kläder
kakel till badrummet

samtidigt som jag går runt med
måste ha-sugen vet jag att många skulle göra
vad som helst
för att få ett liv som jag
för att ha ett hem
för att få äta sig mätt
eller för att få känna sig trygg

och här går jag och slänger maten jag får
eftersom jag faktist borde tänka på vikten

aldrig förr har jag nog bekymat så mycket
över mitt utseende
och aldrig förr har jag nog vetat så mycket
om hur bra jag har det




Övriga genrer av fidelity
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fidelity