Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spider och Blomster ordar tillsammans.


Den djävla sängen på IKEA

 

Fan...sugen på den där sängen, den ska bli min!
Har inga pengar. Vad göra?
Tittar mig omkring undrandes:
"Var fan är sängen!?"
I annonsen stod det klart och tydligt:
"Gå rakt fram, sväng vänster, gör en piruett och du är framme"
Får så syn på den och det var på tiden
jag är trött och måste sova, ylandes mot lysrören.

Kastar mig mot sängen men missar
Hamnar i det där djävla bollhavet istället och konstaterar:
Det är inte bara IKEAs varor som saknar skruvar - hela djävla IKEA sitter ju löst!




Övriga genrer av Spider
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-22 23:49



Bookmark and Share


  aol
skrattar så jag kroknar
2008-03-23

  Lyckohäxan Enediel
Tokiga är ni två...det vet jag ju!
Härlig liten text ni har skapat =)
2008-03-23

  häxanmara
Letar efter skruv \"kliar mig på huvet\"
2008-03-22

  Blomster
Haha! Vi är sååå bra! Borde göra detta oftare ju! =)
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider