Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster och jag skriver lite poesi


Lyckan ler och jag ler tillbaka

 

Precis när luften slutar darra

och vibrationerna klingar ut

då ser jag den vackra färgen

som strålar mot mig

 

En röd färg som lyser blått

och ger mig en lila tanke

Mitt sinne förvirras av lust

och jag ler

jag ler

stort

 

Min lila tanke är

så fin och ger mig allt

jag sparar den och låter mig

njuta...

 




Fri vers av Spider
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-23 00:49



Bookmark and Share


  aol
härliga tankar i en fin poesi gillas
2008-03-23

  Blomster
Det bästa med tankar som berör - oavsett färg alltså - är att man kan gömma dem i sitt inre och plocka fram dem när helst man vill!
2008-03-23

  Lyckohäxan Enediel
En lila tanke i det fina landet blå...?
Jag gillar såklart den här ;)
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider