Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag väntar mina naglar trasiga & rytmerna vill sig inte in i mig


ÄR EN ROS

en dikt är en dikt är en blues är en ros

du är ett skeppsbrott och jag är en katt
med mascararänder som morrhår eftersom
jag älskar dig alldeles för mycket och dina
varma ögonlock talar om för mig

att en sömn är en sömn är en dröm är en lögn




Fri vers av Battle
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-23 01:50



Bookmark and Share


  pang
cooolt. Stein. gillar känslan.
2008-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Kopiöst stark dikt med ett mustigt språk som flyter så härligt.

Härligt, kissen!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Battle
Battle