Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syrran Enediel och jag skapar vår egna lilla hyllning åt Ramones :)


Tack Ramones!

 

En kväll när jag var på krogen
någon la något i min drink
jag undrar än vad det var
det kändes som någon märklig
tonårslobotomi fast utan smärta

jag la mig på djurkyrkogården
tänkte tankar som inte var mina
Hörde min tanke om Judy...en punkare
och då kände jag...jag vill inte växa upp
Jag vill rock´n roll på högskolan
och förgifta mitt hjärta.
Tankar på KKK...som tog ifrån mig
min älskade gav mig en känsla av
att vara Spiderman...
Tar mig en tripp till Californiens sol
och letar efter tjejen som pratar om
Änglar.
Hyrde mig en liten Camaro
drog gatorna fram
Allt blinkar rött men jag vred ratten
och styrde mot Ramones...
Stannade bilen...la mig på motorhuven
tände en cigg...tog ett bloss...njöt av
mig och tonerna...


 




Övriga genrer av Spider
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-23 02:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lyckad skapande.
2008-04-16

  Carola Zettergren
SUVERÄNT rock poetat!!!
2008-03-29

  aol
jag bara säjer gillas verkligen i min fantasi gör jag resorocksbravo
2008-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Sweet, sweet little Ramona...she always wants to come over...
I met her at the 7-11, yeah, now I\' m in 7th heaven...
Lovely, lovely locket love, you\'ve got a pocket of, lovely little tricks you do...
But she just couldn\'t stay, she had to break away...

Ett band som betytt oerhört mycket för mig och många andra.
2008-03-23

  Lyckohäxan Enediel
Wei bror vilken grej vi fick i hop av Ramones! Blir lite stolt och glad när jag läser den här!
*rapar högt*
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider