Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glad flicka-iloinen tyttö


en glad flicka är jag

iloinen tyttö minä olen

solen skiner

aurinko paistaa

pakkanen nipistää poskia

frosten biter kinder

sydämessäni asuu prinsessa

i mitt hjärta bor en prinsessa

hän kutoo kultasukkia

hon stickar guldsockor

prinsessa laulaa keijukasten kanssa

prinsessan sjunger med älvorna

pian tyttö matkustaa satumaahan

snart reser flickan till sagornas rike








Övriga genrer av Satusilmät
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-23 10:24



Bookmark and Share


  fågel grå
Kaunis.
2008-10-01

  thyra
Din text ger mig vackra bilder av glädje och glitter. Fint!
2008-03-23

  glittertindra
å, så fin, en riktig gladdikt och roligt med två språk, sitter här och försöker läsa på finska fast jag vet att du skulle nog hicka av skratt åt mitt uttal... :) en glädjedikt i alla fall... :)
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät