Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kanske luktar illa men det försvinner fort


Livet är en fis i vinden

Allt blir inte riktigt
som man tänkt

men livet går vidare
och vidare

man tänker om och
islutänden brukar det

dock för det allra mesta
bli rättså bra

vi får inte glömma
att livet är faktiskt som en fis i vinden

och ja jag vet det låter kliche artat
men vi har dock bara ett liv

som vi tror iallafall


men tiden går så fort
barnen blir stora
vi blir gamla



och ja livet känns faktiskt som just en fis i vinden
det kanske luktar illa och försvinner fort
men det är dock ditt liv










Övriga genrer av ospray
Läst 728 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-27 19:03



Bookmark and Share


  Quasimodo
En allvarlig betraktelse av livet med glimten i ögat, gillar!
2013-09-07

  ospray
ha ha ja tackar
ja skitbra var väl ordet !!!
2008-03-27

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Nog för att man har läst de mest fantasifulla liknelser om livet, men den här var faktiskt skitbra!
2008-03-27
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray