Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten får tala för sig själv, jag tror nog att ni alla förstår.....


Åsikter

 

Dina åsikter

behöver jag ej dela

- men respektera - 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-23 14:05



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört stor sanning i vacker dräkt
2008-03-24

  * Ammi *
så sant så! om alla förstod det, kanske vi inte hade några krig i världen?
tack för dina klokord
2008-03-23

  Rachel Roth
ömsesidig respekt är
inte så vanligt men
förutsättning för ett möte
2008-03-23

  papessa
min åsikt är att åsikter begränsar , men dina insikter är eviga och berikar dig, applåderar din insikt här, sedan kan jag tycka att andras åsikter är deras och jag säger bara varsegod och behåll
2008-03-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju sant
allmänt bekant
tänk, om alla tyckte
så, ja likadant!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP