Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mig är det minsann kopieringsförbud på


du tror att du kan slänga ut mig som trasigt porslin, men den enda som är trasig här är du


en kopia är alltid en kopia -
även om du är bättre än originalet
bättre än alla saker jag någonsin gjort
det är världen jag byggt upp du tar över
eftersom du aldrig kunde skapa din egen
och visst är det enkelt så
stråla i min frånvaro och njut för när jag
kommer tillbaka är det dags för dig att
abdikera och inse att du bara lånade det
som var mitt en stund...

utan mina nycklar
är du ingenting

(inget annat än en parasit i stort
behov av en dos insektsspray)







Fri vers av vetlandaslyna
Läst 582 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-23 16:05



Bookmark and Share


  Snöfjäril
Hejsan!
fan va bra!gillar!
ps.hade varit kul att få lära
känna någon som du.ds
2008-09-18

  vetlandaslyna
oj. den kommentaren som va under min försvann vist. never mind then.
2008-03-26

  vetlandaslyna
mycket moget av föregående. så vitt jag vet handlar poeter om poesi, ska man kommentera folks utseende finns det en mycket givande sida som heter snyggast.se. lunarstorm eller bilddagboken skulle också funka. där kan man för övrigt kommentera anonymt istället för att göra sig besväret att skapa ett nytt konto för att sedan lika snabbt ta bort det igen.
2008-03-23

  Larz Gustafsson VIP
The DDT took my baby from me...
2008-03-23

  Limestoned
riktigt vacker rubrik! (och dikt, men rubriken var den bästa jag läst på länge)
2008-03-23

  korpfjäder
Det här känns som en kniv med väl slipad egg. Kall vrede uttryckt i fullständig kontroll. Rysligt välskrivet.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna