Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta det med en nypa salt.


Nej, inte så fel, men ändå ganska mycket och nu pratar jag med mig själv igen, sorgligt, eller hur?

Nej
detta
får
inte
vara
sant

Då skulle det vara pinsamt

Nej
Jag ropar inte sådär hysteriskt
som jag brukar
men kom igen, det hade blivit
hemskt
Emot några regler jag har hittat på
Det hade varit
absurt, höja på ögonbrynet, fånigt, nästan patetiskt
varken rationellt eller radikalt
varken vanligt eller unikt
Bara lite småkonstigt
Känslan av att
ha ätit för många pepparkakor utan att bli snäll och
inte borsta tänderna på kvällen
och sno av sin systers näsdroppar
och lite sånt

Nej, det hade bara blivit FEL fel fel

och omöjligt på ett sorgligt sätt




Fri vers av Limestoned
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-03-23 16:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag pratar ofta med mig själv. Och med Herren, givetvis.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned