Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Bunjyjump

Man blir lätt
snurrig

när livet hoppar

bunjyjump
med ens sinne




Fri vers av Nic
Läst 206 gånger
Publicerad 2005-06-11 16:26



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, nog är det så...! Kul, liten skapelse.
2005-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic