Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi-mielikuvitus


flyger och far gör jag

minä lennän ja matkustan

tar med mig fantasin

otan mukaan mielikuvituksen

kastar ut fyrkantiga tråkmänniskor

heitän ulos neliskanttiset tylsätihmiset

välkomna är endast de med barnasinne kvar

tervetulleet ovat ainoastaan he joilla on lapsenmieli tallella




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät