Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under en natt i Mars 2006...

19.3.2006

Natten är här och här sitter jag på min pinne och sjunger med mina dockor. Måste skryta vilka underbara röster vi har!!! Vi sjunger en natti natt sång för varandra.
Jädrans grannar som knackar på väggarna när Hietanen sjunger med sin vackra mörka stämma!
Själva sjunger dessa grannar endast när de är fulla! Dockorna och jag sjunger när vi är glada,sorgsna , ledsna och bara av lyckan för att vi finns till och KAN sjunga!
Med andra ord:livet på min pinne är härligt!!!




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 17:47



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Och detta är en härlig text!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät