Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L\'angela

En liten blomma
med mjuka blad

blommar
i vår

så unik
i sommar

med en doft
av liv

öppnas
hon helt

till hösten

vissnar hon
sakta
av regn

med kyla
i vinter

dör hon




Fri vers av Den glömda blomman
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 19:38



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
to be born again
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Den glömda blomman
Den glömda blomman