Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag....



surfa mellan

skönhet

snusk

Gud

Satan

änglar

demoner

kaffekok

skvaller

städning

lathet



landar pladask

inuti

ingemansland

inom mitt eget

manodreppesiv

landskap

och


så snurrar det på

som vanligt

om och om igen...




Övriga genrer av Satusilmät
Läst 581 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-23 19:44



Bookmark and Share


  fågel grå
Jaa, fan vad det snurrar !
2008-10-01

    Satusilmät
Tack så mycket!
2008-06-18

    ingvar VIP
Ja, ungefär så är väl detta, som kallas livet. Bra skrivet.
2008-06-17

    L.I.E
Luftig, men så sann så sann...
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät