Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ännu inte kunnat ta bort alla saker efter min älskade man. Kanske kommer somligt för alltid att vara kvar. Det känns tryggt att hans jacka hänger på sin vanliga krok till exempel....


Hans vackra fötter

 

På hyllan
i förrådet

står min älskades
skor och ler

tänk så många fina
promenader
vi gått
säger
de
och

jag påminns
om
hans ovanligt

vackra fötter




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-23 23:30



Bookmark and Share


  * Ammi *
kärleken finns överallt ..
2008-03-25

  Michaela Dutius
Så vackert beskrivet- om tillsammanslivet som nu bara är minnen.
Oerhört väl diktat!
2008-03-25

  Rachel Roth
helgade män har ofta vackra, mjuka fötter har jag fått höra...
2008-03-23

    papillon
Nu har din sorg plats för ett leende...... Fint skrivet!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP