Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tanke på debatten om skolan och barns tidiga inlärningslustar. Vill gärna slå ett slag för hjärnforskaren Matti Bergström som är mån om våra kreativa hjärnor


Livslångt lärande

 

Livslångt lärande

är viktigt men jag saknar

livslångt lekande




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-23 23:34



Bookmark and Share


  Madde69
Dessa båda livslånga \"projekt\" borde gå hand i hand!
2008-03-25

  Michaela Dutius
ja leken är läkande- och när den fattas blöder såren
2008-03-24

  Bibbi VIP
Det är oerhört viktigt att kunna \"leka\" livet igenom.
Det gäller att finna sin egen personliga \"grej\" att göra det på.
Otröligt väl beskrivet och en viktig sanning att påpeka.
Applåd!
2008-03-24

  katt.inc
Tänk så många vuxna som skulle må så mycket bättre om de kunde leka lite. Kloka ord igen från dig.
2008-03-24

    ej medlem längre
Ungarna hinner nog att vara \"effektiva\" vad det lider! de ska leka så länge de kan..
Kanonbra!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP