Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter dina tårar

Innan vi kände varandra så väl
satt vi och smög upp näsduken
när vi var på bio

Efter en stund tittade du på mig
och sa med tårarna rinnande
- jaså du också -

Ständigt och alltid fanns din hand
där för mig och du kysste bort
mina tårar

Och jag torkade dina tårar medan
jag sa dig hur oändligt mycket
jag älskade dig

En man som kan bli så berörd
som kan gråta så innerligt
en sådan man var min

Nu är jag ensam med min sorg
men jag gråter dina
tårar också




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-23 23:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berörande om den totala gemenskapen- att gråta varandras tårar och frysa om den andres händer- det är kärlekens rätta namn
2008-03-24

  * Ammi *
du berör, rör vid det innersta, mkt kärleksfullt och fint skrivet vännen!
2008-03-24

  glittertindra
så otroligt vackert... en man som kan gråta är en riktig man
2008-03-24

  katt.inc
Bedövande vackert om sorgen och förmågan att gråta som inte är alla förunnat.
2008-03-24

    ej medlem längre
Väldigt vacker dikt om en saknad livskamrat!
2008-03-24

  thyra
Berörande vacker!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP